Having any troubles? Forum working OK?

If you used our old forum, please read this ...
User avatar
bobow
 
Posts: 624
Joined: Wed Jul 16, 2008 9:26 am
Location: Northern IL

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby bobow » Wed Aug 03, 2011 8:45 am

Wanderer wrote:Rocky,
It's AM on the 3rd of August. I logged in and , for some reason, very few pictures are showing anything other than a red X.
Even some avatars are missing. What's up?


I am having the same issue.
Thomas Jefferson, 1774 July. "The God who gave us life, gave us liberty at the same time."

Life Member: NRA, ISRA; Member CCRA

bowcrackin
 
Posts: 5
Joined: Wed Aug 03, 2011 1:03 pm

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby bowcrackin » Thu Aug 04, 2011 11:46 am

Wanderer wrote:Rocky,
It's AM on the 3rd of August. I logged in and , for some reason, very few pictures are showing anything other than a red X.
Even some avatars are missing.
What's up?

I'm having the same problem. I just signed up and was wondering if it had something to do with my computer settings? Also i've been trying to post a picture and it just tells me "Could not upload attachment to...blah blah blah, nothing about being oversized. Any thoughts?

User avatar
charlie 01
 
Posts: 666
Joined: Mon Aug 23, 2010 4:44 am
Location: Illinois

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby charlie 01 » Fri Aug 05, 2011 12:04 am

Yah, Rocky. Whats going on. Lost my avatar, tried changing it and cannot. And whats up with the pictures in posts? They end up going somewhere and left is a red X. Clicking and trying anything does not bring the pics back. Getting frustrating.
never say never
patience is the companion of wisdom

User avatar
Ohio farms
 
Posts: 1954
Joined: Wed Aug 19, 2009 11:13 am
Location: Mentor, Ohio

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby Ohio farms » Fri Aug 05, 2011 3:42 pm

It would be nice if someone in administration would respond to our questions since they did ask for our input. Photos are disappearing in the last few days. Seems like things are going backwards. Getting frustrating.
Rocky's last response was May 20th.
Keep life simple...if you hear hoofbeats, think horses, not zebras.

User avatar
charlie 01
 
Posts: 666
Joined: Mon Aug 23, 2010 4:44 am
Location: Illinois

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby charlie 01 » Sat Aug 06, 2011 10:54 pm

Did some one get fired or something? So many things are wrong. Just tried to create a new post in deer browse with a pic. Got a reply that it would not accept the pic. It was the same size of other pics that were accepted in this new forum. Getting kind of agrivated. What gives, someone please respond, good or bad, I don't care, something!!!
never say never
patience is the companion of wisdom

User avatar
bobow
 
Posts: 624
Joined: Wed Jul 16, 2008 9:26 am
Location: Northern IL

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby bobow » Sun Aug 07, 2011 5:26 am

charlie 01 wrote:What gives, someone please respond, good or bad, I don't care, something!!!


I just sent a PM to Ben so hopefully someone will get on top of this QUICKLY!
Thomas Jefferson, 1774 July. "The God who gave us life, gave us liberty at the same time."

Life Member: NRA, ISRA; Member CCRA

User avatar
Ohio farms
 
Posts: 1954
Joined: Wed Aug 19, 2009 11:13 am
Location: Mentor, Ohio

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby Ohio farms » Sun Aug 07, 2011 6:36 am

Good work Bobow.
Keep life simple...if you hear hoofbeats, think horses, not zebras.

User avatar
Ben Sobieck
 
Posts: 446
Joined: Thu Oct 30, 2008 8:29 am

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby Ben Sobieck » Mon Aug 08, 2011 11:03 am

Thanks for that PM, I somehow missed this thread. If there is ever anything urgent, don't hesitate to PM me or send an e-mail to Ben.Sobieck@fwmedia.com.

The server for our images went wonky a few days back and we are working to restore it. That's why some images show up with a red X and others won't upload at all. This will be fixed soon, it is a high priority for our team.

User avatar
Ohio farms
 
Posts: 1954
Joined: Wed Aug 19, 2009 11:13 am
Location: Mentor, Ohio

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby Ohio farms » Mon Aug 08, 2011 2:29 pm

Always good to hear from you Ben.
Keep life simple...if you hear hoofbeats, think horses, not zebras.

User avatar
bobow
 
Posts: 624
Joined: Wed Jul 16, 2008 9:26 am
Location: Northern IL

Re: Having any troubles? Forum working OK?

Postby bobow » Tue Aug 09, 2011 7:56 am

Ben Sobieck wrote:This will be fixed soon, it is a high priority for our team.


Thank you sir!
Thomas Jefferson, 1774 July. "The God who gave us life, gave us liberty at the same time."

Life Member: NRA, ISRA; Member CCRA

PreviousNext

Return to NEW FORUM FAQ

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests